måndag 4 juli 2011

Det är mycket nu!

Från att vara en heldöd turfhelg till att bli en händelsefull turfhelg för att vara Norrköping!

Söndagen startade med att hela familjen ville till Finspång. Hela familjen ville bada i badhuset som är i Finspång. Bara en i familjen ville ta turfzoner som finns i Finspång.

Medan jag tillbringar några högljudda blöta timmar i badhuset så passar herta på att ta zoner där Norrköpingsregionszoner ska vara. Även någon piaplutt verkar ha stannat till med tåget, tagit en zon och snabbt lämnat staden ?

Efter badandet så skyndar jag mig lite extra, för att hinna springa till Grosvadzone innan resten av familjen kommer ut från badhuset. På vägen hem åkte jag fel, och råkade hamna på Hairtorp. Så 2 av4 zoner tagna i region Finspång - som oförklarligt inte finns utan tillhör Norrköping ?! Ganska nöjd ändå med tanke på den turffientliga stämning som råder i bilen som har turfförbud när familjen har sina korta och långa resor.

Imorse var det dags att ta tillbaka dom riktiga Norrköpingsregionzonerna.

Detta gjorde jag med hjälp av Sports Tracker efter att någon intensivbloggare bloggat om olika träningsappar. Sports Tracker ska tydligen vara den bästa? I appen ska man också kunna ta fotografier under träningen, något som fick Turfappen att tappa gpsmottagningen. Jag stod två gånger i varsin zon och medans stapeln blev grön, tog ett foto i Sports Tracker appen. När jag sedan återgick till Turfappen så frågade den om jag vill aktivera gpsen - och pånytt fick jag börja överta zonen.

Detta var något jag inte hade tid med imorse. Kanske kan jag offra lite tid för fotograferande nästa gång? Ser ändå en bra möjlighet här att dokumentera Expandator jakten, istället för att fylla den här bloggen med bara massa foton på uppsatta lappar som jag får från den inofficiella TelenorTurfkundtjänsten 

 

Morgonpasset i siffror:  Sports Tracker

 

 

 

 

 

4 kommentarer:

 1. Dessvärre har din beställning kommet bort i sorteringen och kommer att bli lite sen. Leveransen räknas till v.31 och vår leverantör kan endast ta den till gränsen mellan Småland/Östergötland. Lämnas turfzon på gränsen. Papper flyter?

  SvaraRadera
 2. Jag måste byta Turfkundtjänst !

  SvaraRadera
 3. Hehe, jag åkte faktiskt bil och jagade 5-regionsmedaljen ;D resten av gänget i bilen tyckte inte det var lika roligt att stanna till och ta alla zoner i Norrköping, så blev bara en :)
  / Pia

  SvaraRadera
 4. @Pia jag vet hur det känns att ha antiturfare med sig i bilen! Lider med dig! Kul att du fick pentamedal iaf !

  SvaraRadera